Knyt nya kontakter på Vilhelminas rekryteringsmässa

Välkommen till Vilhelminas allra första rekryteringsmässa! Den 1 februari fylls Östgården på Folkets hus med utställare från kommunen, Region Västerbotten, myndigheter, utbildningsanordnare och företag som tar tillfället att visa sin verksamhet för er besökare.

Är du nyfiken på att utbilda dig, skaffa ett sommarjobb eller ett helt nytt yrke? Kom då och ta en kopp kaffe, knyt nya kontakter och delta i roliga tävlingar under Vilhelminas rekryteringsmässa. Här kan du som besökare ta del av vilka möjligheter som finns i Vilhelmina, både i yrkes- och studieväg.
- Vi vill visa upp hela Vilhelmina som plats att jobba på. Det är inte bara kommunen och regionen man kan jobba åt, utan det finns många företag som också är i behov av kompetens, säger Petra Danielsson, en av arrangörerna som också är personalutvecklare på Vilhelmina kommun.
 

När: 1 februari, kl 13.00 - 16.00 samt kl 18.00 - 20.00
Var: Östgården, Folkets hus

Bland utställare som redan anmält sig finns bland annat polisen, Umeå universitet, Mio i Vilhelmina, Cintech AB och flera vindkraftsföretag.
Mässan är gratis att besöka och är uppdelad i två pass. Som besökare väljer du vilken tid som passar dig bäst. Under dagpasset välkomnar vi även skolelever.

En dag med roliga aktiviteter
Mässan invigs av Vilhelminas kommunalråd Andreas Eliasson och kommunchef Karl-Johan Ottosson. Under mässan bjuder vi på kaffe och en rad roliga aktiviteter där du som besökare kan tävla om priser. Folkets hus kommer dessutom hålla restaurangen öppen med ett middagserbjudande till besökare.

- Vi ser fram emot en bra dag tillsammans, säger Niklas Vilhelmsson, verksamhetschef för Vilhelmina sjukstuga, och en av medarrangörerna.

Mässan finansieras av projektet SHiMR.

Uppdaterad den 31 januari 2024