Sommarlovsaktiviteter

Turistbyrån

Hela sommaren finns utomhusspel och en mängd annan utrustning att låna på Turistbyrån i Kyrkstan. Lek- och utomhusspel, jätteyatzy, ringkastning, fiskespön, bollar och cyklar med mera. Helt enkelt massor av sport- och friluftsprylar att låna gratis!

Hinderbanan Utmaningen

Utmana dig själv med vår hinderbana, som heter just Utmaningen, som finns på Tjärnvallen. Här kan du testa din styrka i militärliknande övningar, på tid eller bara på skoj. Banan är alltid gratis och tillgänglig för alla, rolig för hela familjen.

 

Tjärnvallen aktivitetsområde

Här hittar du en fullstor beachvolleyplan, tennisbanor, hockeyskottramp, discgolf, badplats och utegym. Volleyboll och fotbollar finns att låna på turistbyrån.

Folkbiblioteket

Sagostund med Racerråttan i kyrkstan tisdag 9/7 och torsdag 11/7 kl 10.00.
Sagopromenad i skolparken och tipsrunda inne på biblioteket.

 

Nybyggarveckan

Under Nybyggarveckan anordnas massor av olika aktiviteter för barn och vuxna, såsom teater, utställningar, prova-på att baka. Läs mer på www.visitvilhelmina.com

 

Bada

Bada på vår fina och tätortsnära badplats vid Saiva, eller besök de andra härliga badplatserna som finns runt om i vår kommun - kanske är det dags att prova på någon ny? Se https://visitvilhelmina.com/badplatser-i-vilhelmina för alla tips på badplatser.

Vill du hellre bada inomhus så håller vår simhall öppet 1 juli-15 augusti: måndag – torsdag kl. 12-16. 

Ha en fin sommar!

Uppdaterad den 27 juni 2024