Sök jobb på en helt ny arbetsplats - vårt nya LSS-boende behöver personal

Titta Hit! Områdeschef Karin Örjegren har ett viktigt meddelande till er därute. Det är nu sista chansen att söka till Vilhelmina Kommuns nya boende för barn -och ungdomar med funktionsvariationer. Boendet är centralt beläget, med en fantastisk utsikt över Volgsjön och Blaikfjället.

Som personal i denna nya verksamhet ger du trygghet, stöd och omsorg till barn och ungdomar i deras livsmiljö. Målet är att verksamheten ska hålla en god kvalitet som främjar barnets eller ungdomens utveckling, integritet, inflytande och delaktighet.

I det här jobbet använder du både hjärna, hjärta och händer. Du får skratta, leka men även stötta och vägleda vid känslostormar och tuffa stunder. Det är ett inspirerande och flexibelt jobb. Vi inventerar styrkor och talanger hos barnet/ungdomen och vi ger individuellt anpassat stöd i deras vardag genom att skapa struktur, rutiner och planering.

Att jobba utifrån ett gott bemötande samt tanksättet "varje dag lite bättre" är viktigt och ska omfatta alla de områden som är betydelsefulla under hela livet; kommunikation, arbete-, sociala-, fritids- och vardagsfärdigheter.

Vilhelmina kommun är en möjligheternas plats att bo på, där du kan välja att spendera din fritid till roliga aktiviteter eller i fantastisk natur. Här har du nära till det mesta, låga bostadspriser och närhet till flygplats.

Är du intresserad? Läs mer via länken!

Dagtidstjänster

Journattjänster

Uppdaterad den 29 november 2022