Kronprinsessparet i digitalt möte med Vilhelmina kommun

Idag har Vilhelminas kommunalråd Annika Andersson (C) träffat kronprinsessparet under ett digitalt möte för att diskutera Vilhelmina kommun och hur coronapandemin påverkat oss.

Kronprinsessparet genomför just nu digitala träffar med Sveriges kommuner för att se hur pandemin har påverkat dem. Idag kom turen till Vilhelmina kommun och kommunalråd Annika Andersson (C) att ta emot kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

"De var nyfikna på vår kommun, både hur pandemin drabbat oss men de ville också veta mer om Vilhelmina överlag. Jag fick möjlighet att berätta om vår storslagna natur med två fjälldalar och lyfte även utmaningar som en krympande befolkning, god välfärd, service till fritidsboende och flygplatsens situation", berättar Annika Andersson.

Annika Andersson berättar vidare att mötet var mycket trevligt och att halvtimmen gick väldigt fort. Den enda gången som mötet stördes var när kronprinsessparets hund Rio började leka högljutt med en leksak i bakgrunden. Men snabbt kunde mötet igen återupptas efter att lilla Rio lugnats ned.

Uppdaterad den 29 november 2022