Förskolan Regnbågen öppnar måndag 9 augusti

Efter att personalen vid Förskolan Regnbågen testats för covid-19 öppnar nu förskolan som vanligt måndag 9 augusti.

Det var efter att personal testats positivt för covid-19 som Förskolan Regnbågen snabbt fick stänga. Nu har all personal fått tillbaka sina provsvar och resultatet visade att ytterligare en i personalen var smittad av covid-19. Men övrig personal har testat negativt och vi har därför fått klartecken från smittskyddet att öppna förskolan som vanligt på måndag. 

Vi vill rikta ett stort tack till er föräldrar vars barn går på Regnbågen för visad förståelse efter att vi tvingades stänga. Vår vädjan är dock att ni föräldrar som kan håller era barn hemma under måndag och tisdag också, då ökar våra möjligheter att hålla mer avstånd på förskolan dessa dagar. Från och med onsdag ska vi kunna hålla full verksamhet om inget ytterligare inträffar. Lägg in ledigt i Tempus för era barn så att vi under dagen kan planera för verksamheten.

Återigen så är det viktigt att vi följer alla restriktioner och framförallt att ni har era barn och syskon hemma när de visar att de har förkylningssymtom och att man måste vara symtomfri i 48 timmar.

Har ni frågor och funderingar så kan ni höra av er till:

katarina.wikstrom@vilhelmina.se
073-5114001

Uppdaterad den 9 augusti 2021