Feriearbete sommaren 2021

Är du intresserad av feriearbete? Vilhelmina kommun erbjuder i år feriearbete till ungdomar födda år 2004, 2005 och 2006 under 1 vecka, á 30 timmar. För att ha chans att få feriearbete ska du vara folkbokförd i Vilhelmina kommun. Arbetsplatserna är inom kommunal verksamhet eller hos föreningar inom kommunen.

Utifrån lägesbilden med covid-19 så är årets platser kraftigt begränsade och lottning kommer därför att ske.

Genom feriearbete ges du möjlighet att testa på arbetsmarknaden, lära dig nya saker och få goda erfarenheter att lägga till ditt CV. Det kan också vara en möjlighet att få mera information om ett yrke du är intresserad av i framtiden.

Du som söker feriearbete kan önska arbetsplats och tidsperiod vilket tillgodoses i mån av plats. Vid frågor, kontakta arbetsmarknadsenheten via epost, ame@vilhelmina.se eller ring 0940-14656

Sista ansökningsdag 18 april.

Till ansökan

Driva sommarlovsföretag

Som alternativ till ovanstående feriearbete kommer det även finnas möjlighet till ungdomar födda 2004, 2005 och 2006 att starta och driva ett sommarlovsföretag. Här kan du på egen hand eller tillsammans med en kompis, driva något eget under sommaren, som ditt feriearbete.

Låter detta intressant kan ni klicka här för att få mer information

 

 

Uppdaterad den 29 november 2022