Fritidsgården i Vilhelmina - en plats för alla ungdomar

*Fritidsgården hålls öppen för besök för ungdomar som går på högstadiet, och även fritidsgård online för högstadie- och gymnasieungdomar. Max 15 besökare i taget. Gäller från 25 januari till 7 februari med möjlighet till förlängning*

Fritidsgården i Vilhelmina bjuder in dig som ungdom till massa roliga aktiviteter - eller helt enkelt bara en lugn plats att hänga på.

Vår genussmarta fritidsgård i Vilhelmina är öppen för alla i åldrarna 13 till 19 år, och hos oss kan du ägna dig åt en rad olika aktiviteter.

Spela musik i vårat musikrum som är utrustat med gitarr, bas, trummor piano och mikrofoner, fotografera i vår fotostudio, kolla film, spela ps4 och playstation VR eller bara fika och umgås.

Hos oss finns både biljardbord och pingisbord.

På Fritidsgården ska du kunna känna dig trygg oavsett religion, etnicitet, sexualitet, könsidentitet eller funktionsförmåga.

Fritidsgården ska utgå från besökarnas egna behov och önskemål, och vi fritidsledare finns här för att stötta våra ungdomar i de idéer och drömmar dom har så länge det ryms inom ramen för drogfrihet och budget.

Säkert sex tycker vi är bra. Därför finns det kondomer att få på Fritidsgården. Vi har även tamponger och bindor för akuta behov.

Följ oss på Facebook för att hänga med i vad som händer hos oss!Uppdaterad den 22 January 2021

Kontakta Fritidsgården

0940-141 42
076 - 135 48 31
fritidsgarden@vilhelmina.se

Hantverksgatan 12 (bakom Frasses)