Fritidsgården i Vilhelmina - en plats för alla ungdomar

Fritidsgården i Vilhelmina bjuder in dig som ungdom till massa roliga aktiviteter - eller helt enkelt bara en lugn plats att hänga på.

Sommaröppet

I sommar håller fritidsgården öppet via fritidsgård-online och anordnar utomhusaktiviteter för ungdomar som går på högstadiet och gymnasiet. Öppettider och aktiviteter kommuniceras via Vilhelmina Fritidsgårds sociala medier.
För mer info maila: fritidsgarden@vilhelmina.se eller ring 0940-141 42

Vår fritidsgård

Vår genussmarta fritidsgård i Vilhelmina är öppen för alla i åldrarna 13 till 19 år, och hos oss kan du ägna dig åt en rad olika aktiviteter.

Spela musik i vårat musikrum som är utrustat med gitarr, bas, trummor piano och mikrofoner, fotografera i vår fotostudio, kolla film, spela ps4 och playstation VR eller bara fika och umgås.

Hos oss finns både biljardbord och pingisbord.

På Fritidsgården ska du kunna känna dig trygg oavsett religion, etnicitet, sexualitet, könsidentitet eller funktionsförmåga.

Fritidsgården ska utgå från besökarnas egna behov och önskemål, och vi fritidsledare finns här för att stötta våra ungdomar i de idéer och drömmar dom har så länge det ryms inom ramen för drogfrihet och budget.

Säkert sex tycker vi är bra. Därför finns det kondomer att få på Fritidsgården. Vi har även tamponger och bindor för akuta behov.

Följ oss på Facebook för att hänga med i vad som händer hos oss!
Uppdaterad den 28 juni 2021

Kontakta Fritidsgården