Jobba hos oss inom Socialförvaltningen

Att jobba inom socialförvaltningen, det vill säga äldreomsorgen, LSS-omsorgen och IFO, innebär att använda både hjärna och händer. Du får skratta och dela glädje men även stötta vid känslostormar och tuffa stunder.

Det är ett inspirerande och flexibelt jobb där du får göra allt från att hjälpa någon att vara fräsch och att ta sin medicin, till att lära någon att shoppa på en ipad eller göra spontana dagsturer dit näsan pekar. Att ge någon en hand ger dig något värdefullt tillbaka. Vårt arbete är viktigt och stimulerande. Du ges möjlighet att jobba med människor och medverka till att ge dem stöd och hjälp och därmed även trygghet och ökad livskvalité. Tillsammans skapar vi framtidstro.

Den ena dagen är inte den andra lik inom våra verksamheter. Inom vår socialförvaltning ordnar våra fantastiska medarbetare bland annat älgjakt där det bjuds på rökt fläsk, tunnbröd och gamla jägare får chansen att damma av sina skyttekunskaper genom simulatorskytte. Efter jaktsäsongen byts naturtemat ut mot glittrig Nobelfest, mysigt julbak, besök av häst och uppfriskande cykelturer med våra brukare. Alla dessa härliga idéer kommer från vår personal och vi hoppas att du är en av dessa kreativa själar som brinner för att göra brukarens dag bättre.

Just nu jobbar vi inom socialförvaltningen en hel del med att titta på vilka digitala hjälpmedel som underlättar samt skänker glädje till brukaren. På flera boenden har ipads introducerats för våra brukare så att de på egen hand kan kolla vädret eller videochatta med familjen.

Låter det intressant? Kul, läs mer här!

Läs mer är om hur det är att bo i Vilhelmina

Under fliken Omsorg och hjälp kan du läsa mer om våra verksamheter
Här hittar du de specifika tjänsterna som ligger ute

Uppdaterad den 29 november 2022

Kontakta socialtjänstens verksamhet

Kansli:
socialtjansten(at)vilhelmina.se
0940-140 17 (Telefontid: 09.00-16.00)

Socialchef:
Jenny Örnberg
jenny.ornberg(at)vilhelmina.se
0940-140 23

Växel:
0940-140 00

Fax, socialtjänsten:
010-150 90 79