Anmäl dig till årets Företagsdag och företagsgala

Nu är det hög tid att anmäla sig till årets företagsdag och företagsgala! 2000-talets nybyggare har bytt timmer mot kod och bygger digitalt i cyberrymden. Välkommen till en dag med inspiration och underhållning!

Dagens program innefattar inspirerande föreläsningar, lättare lunch och möjlighet att rådfråga föreläsarna.  

Program
12.00 Företagarna och Vilhelmina Kommun hälsar välkommen.

12.10 Per Åström Hur ser framtiden ut? Vad kommer att hända med våra fysiska pengar och hur kommer företagare att ta betalt i framtiden? Håll i hatten för nu lyfter rymdskeppet!
Per Åström är civilingenjör från KTH Stockholm. Arbetat många år i mediebranschen med utveckling av digitala produkter och tjänster, bland annat på Aftonbladet, Svenska Dagbladet, TV4 och Schibsted. I roller som utvecklingschef, teknikchef eller innovationschef. Sedan januari ansvarig för Open Banking på Digital Innovation och Strategi i Swedbank. Per arbetar nu med de framtida tjänsterna Swedbank kommer erbjuda inom Open Banking – det vill säga där banken via API:er erbjuder ett nytt sätt att distribuera och integrera Swedbanks produkter och tjänster i andra kanaler.

12.50 Lunch (lunch serveras i konferenslokalen och programmet fortsätter så snart lunchen serverats)
13.10 Presentation av Malgomajskolans UF-företag
13.30 Länsförsäkringar, Anders Ottosson. Så försäkrar du firman! Anders kommer att finnas på plats under dagen så att du har möjlighet att prata enskilt med honom om dina försäkringar. 

14.00 Mitt Pallas, Frida Andersson. Långt ifrån trendiga storstadsbutiker har Pitebon Frida Andersson @mittpallas helt på egen hand blivit ett högt akta namn inom den svenska inredningssfären på nätet. Hon är ett utmärkt modernt bevis på att passion, kunnande och hårt arbete är de dygder varje människa som vill omvandla sin hobby till en mer lönande verksamhet mår bra av att ha. 
Frida kommer att berätta hur man jobbar med Instagram och blogg. För dig som undrat hur det går till – här får du svaren!

14. 40 Ulf Byström, grundare och vd för Gneis. Ulf berättar om Gneis spännande resa från rivstarten 2006 fram till i dag. Under resan kommer vi bl.a. att göra stopp kring varumärkesbyggnad, E-handel, content marketing, samverkan, hållbarhet och mod. Utifrån barnens behov av utekläder som ”på riktigt” fungerar för deras utelek konstruerar, tillverkar och säljer Gneis funktionskläder för barn 1–15 år. Hållbarhet går som en gröntråd genom allt de gör och genom att jobba helt helt utan mellanhänder kan Gneis erbjuda den kvalitet och funktion barnen förtjänar – utan att det ”kostar skjortan”.

15. 20 Dagen avslutas med möjlighet att ställa frågor

Pris för dagen: 99 kr per person

Kvällsprogram Företagsgala med middag, underhållning och prisutdelning

 17.30 Ölprovning och mingel. Hotell Wilhelmina
19.00 Kvällens festligheter med middag, underhållning och utdelning av årets företagspriser.

Meny
Förrätt: * Röding - Rökt rödingcréme på kavring & sotad röding med ärtpuré
Varmrätt: Helgrillad oxe (medium) med rödvinssås & potatis & rotsakskaka 
Dessert * Pannacotta med inlagda bär . 

Allmänheten har under hösten nominerat företag och företagare från orten till de olika priserna. Vilka som nominerats kan du se på Företagarna Vilhelminas facebooksida.
Se även kommande uppdateringar. Observera att programmet uppdateras löpande och vi reserverar oss för ev ändringar.

Pris för Företagsgala
Ölprovning, galamiddag, show av det erfarna showkompaniet 4U samt prisutdelning: 499kr / pp. 
Pris inkl kvällensprogram och boende med frukost: 859kr / pp
Observera att du behöver anmäla dig både till dagen och kvällen. Anmälningar tas emot från och med vecka 1. Program FÖRETAGSDAG, med reservation för ändringar.

Anmälan görs till: Mona Malmbo på: naringsliv@vilhelmina.se eller telefon: 0940 – 140 68
Betalning: Du betalar i receptionen på Hotell Wilhelmina, gäller både biljetter för dagen och för kvällen. Hämta gärna ut dina biljetter i förväg.

Dagen arrangeras av: Företagarna Vilhelmina, Vilhelmina Kommun, Inlandets teknikpark & Hotell Wilhelmina.
Sponsorer: Swedbank, Länsförsäkringar

Uppdaterad den 17 januari 2019