Barn & UtvecklingBoende, Miljö & InfrastrukturKommun & PolitikKultur & FritidNäringsliv & UtvecklingStöd, Hjälp & OmsorgTurism & EvenemangNationella minoriteter

VIFAB söker en fastighetsvärd print

Wed 12. Jul 17 11:19

VIFAB söker en fastighetsvärd


Vi behöver förstärka vår organisation med en fastighetsvärd och vi söker dig med stor social kompetens med förmåga att skapa förtroende i mötet med nya människor.


I din roll inser du betydelsen av att ha en nära dialog med våra hyresgäster. Du medverkar i möten med hyresgäster, hyresgästföreningen och kommer att jobba med bosociala frågor. Du ansvarar också för att hantera störningsärenden, parkeringsövervakning och övriga ordningsfrågor, samt handlägger bolagets juridiska ärenden kring boendefrågor.

Du klarar av att möta människor och ställa krav även i svåra situationer samtidigt som du har en empatisk förmåga och lyssnar till förbättringsförslag och idéer från våra hyresgäster och bidrar till lösningar i stort och smått som gagnar både hyresgästerna och bolaget.

Integration, trivsel, trygghet och social hållbarhet är viktigt för dig och du har en människosyn som gör att du ser alla våra hyresgäster som lika värdefulla, med samma rättigheter och samma skyldigheter. Du brinner verkligen för att arbeta för att alla våra hyresgäster trivs med sitt boende och i sitt område. Du minns alltid att hyresgästens bostad är så mycket mer än en del av en fastighet; att det är ett hem för någon, där de ska trivas och känna sig trygga och där livet utgår ifrån.

Läs hela platsannonsen här 

Välkommen med din ansökan!

20170712_111918_0.png
Vilhelmina Kommun
Torget 6, 91281 Vilhelmina, Sweden
Telefon: 0940-140 00
Fax: 0940-146 00
Epost: info@vilhelmina.se
Webb: Om webbplatsen
Orgnr: 212000-2601