Vilhelmina kommun

Torget 6, 91281 Vilhelmina, Sweden.
Telefon: 0940-140 00 Fax: 0940-146 00 E-post: info@vilhelmina.se
http://vilhelmina.se

Snickare Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB


Snickare Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB

Vi behöver förstärka vår organisation med 1 snickare. Du kommer att ingå i underhållsorganisationen i företaget. Vi är i dag ca: 20 anställda i företaget och ansvarar för förvaltningen av kommunen och Vilhelmina Bostäder ABs fastigheter (ca 140 000 m2) från och med 1 januari 2015.
Arbetsuppgifter
Som snickare kommer du att ingå i en grupp bestående av arbetsledare och UH-personal som snickare, målare och elektriker, du arbetar med förebyggande och planerat underhåll. Du deltar även i projekt för planerade underhåll av fastigheter och installationer.

I tjänsten har du kontakt med både hyresgäster, entreprenörer och leverantörer och följer upp och kontrollerar utförda tjänster. Arbetsuppgifterna är av väldigt skiftande karaktär och förutsätter att du är beredd att ta dig för de flesta förekommande byggrelaterande arbetsmoment.

Egenskaper
Som person ser vi att du är social, engagerad och målinriktad. I ditt arbete är du organiserad, noggrann och arbetar bra både självständigt och i grupp, är prestigelös och ser alltid till verksamhetens bästa.

Att tycka om att hålla ordning och reda i ett komplext och varierande arbete är en förutsättning för att lyckas i rollen. En god datavana (smartphone, PC och platta) samt en viss administrativ ådra är också viktigt för att kunna hantera flöden av arbetsordrar med mera.
Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkesbevis som träarbetare eller erfarenhet som bedöms likvärdig och har mycket god erfarenhet i allmänt snickeri. Du har B-körkort.

Då arbetsuppgifterna kan vara varierande lägger vi stor vikt vid att du har praktiskt handlag för en mångfald av arbetsuppgifter samt är flexibel och kreativ.  

Tjänsten är en tillsvidareanställning med provtjänstgöring de första sex månaderna. Tillträde enligt överenskommelse.
Sista ansökningsdag är den 30 april 2016.
Välkommen med din ansökan, bifoga CV och personligt brev. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju.

Kontaktperson
Oskar Lönnberg VIFAB 0940-140 85, 070-349 58 75
Facklig kontaktperson Nils Karlsson Kommunal 070-349 58 69

Din ansökan skickas till Vilhelmina Fastighetsförvaltning AB, 912 81 Vilhelmina eller via e-post, oskar.lonnberg@vilhelmina.se


http://www.vilhelmina.se/Hem/Tidigare%20nyheter/S0486EBB8-0494CF64
Thu 7. Apr 16 07:46